De oplossing

Terug naar blogs

FullCircle is ontstaan uit de behoefte om de kwaliteit van werken nu eindelijk eens écht goed aan te pakken. Van begin tot eind, van hire tot retire. Oftewel FullCircle. We hebben een methode ontwikkeld die uitgaat van drie stappen: meten, verklaren en verbeteren. Daarmee helpen we hr-professionals inzicht te krijgen in de pijnpunten en behoeften van het personeel. Om écht te begrijpen hoe werknemers hun werk ervaren en welke kansen er voor jou liggen om hun beleving positief te beïnvloeden. Onze methode zorgt ervoor dat je niet op basis van aannames investeert in dure welzijn programma’s, maar door middel van wetenschappelijk onderbouwde inzichten.


Behalve inzicht in de belevingswereld van je medewerkers, onderzoeken we ook de inrichting van je processen en interactiemomenten. Zijn deze prettig, gemakkelijk en nuttig voor je mensen? Ook hier gaan we full circle. We bekijken het gehele traject vanaf recruitment, naar onboarding tot de cultuur binnen je bedrijf. Op basis van de conclusies helpen we je stap voor stap ervoor te zorgen dat je organisatie een plek wordt waar je medewerkers nooit meer weg willen. Ze werken niet voor je omdat ze dat moeten, maar omdat ze dat willen. En om diezelfde reden blijven ze ook graag voor je werken en hoef je niet steeds opnieuw te investeren in het aannemen van nieuwe mensen. FullCircle helpt je dus om flink te besparen
op de cost per hire. Ben jij klaar om de eerste stap te zetten? We nemen binnenkort contact met je op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Wil je daar niet op wachten en wil je nu al een gesprek inplannen? Geen probleem. Klik op onderstaande knop.

Maak een afspraak

 


Deel dit blog